S.O.S. Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”

S.O.S. Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”

0 146

Se pare ca alesii locali si-au reventi dupa ce au lasat in plan secund intentiile de a salva ceea ce a mai ramas de salvat din cladirile istorice si importante din Brasov. Dupa ce multe cladiri importante ale urbei noastre risca sa se prabusesca in atenta observatie a ochiului vigilent al autoritatilor locale, municipalitatea a decis sa se implice si sa salveze ceea ce mai este de salvat.


??????????? Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu” si imobilul in care functioneaza Prefectura sunt doua dintre cele mai afectate cladiri. Din cauza infiltratiilor, din cele doua cladiri au inceput sa se desprinde tencuiala, caramizile si tiglele. Se pare insa ca, in al 12-lea ceas, municipalitatea a decis sa lanseze saptamana viitoare o licitatie pentru desemnarea constructorului ce va efectua repararea capitala a imobilului. Singura problema care ar mai fi?o reprezinta?complexitatea proiectului, acest lucru fiind un impediment pentru firmele interesate de acest proiect.


Primarul George Scripcaru, initiatorul acestui demers a declarat:”Nu ne mai putem baza nici pe ajutorul partenerilor din Danemarca, care se aratasera atrasi de proiect, pentru ca tarifele pe care le practica sunt prea mari. Numai pentru documentatia tehnica ne-au cerut 25.000 de euro”. ???????????????????????????????????????????


??????????? Lucrarile care, se pare, vor dura 10 luni, vor costa municipalitatea 2 milioane de lei, pe langa lucrarile de consolidare si refacere a fatadei, fiind in proiect si inlocuirea instalatiilor invechite din cladire.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.