Geoana isi sufleca manecile

Geoana isi sufleca manecile

0 156


Domnul Mircea Geoana, seful PSD, doreste sa arate ca s-a trezit din somnul cel de moarte, impreuna cu formatiunea politica pe care o conduce. Nu de alta, dar este an electoral.


Este drept ca domnul Geoana se afla inca in starea dintre vis si realitate si uneori s-a exprimat ciudat, cu toate ca, in alte privinte vorbele s-au bazat pe realitate.


Geoana are dreptate cand spune ca tara a ajuns intr-un blocaj politic, institutional, constitutional, ceea ce lezeaza reputatia internationala a Romaniei. El afirma ca trebuie limpezit cerul politic, murdarit de omul din capul statului, jucator de cacealma la Cotroceni. Acest lucru ar fi un nou inceput pentru Romania, o sansa data poporului.


Este de mirare insa, in starea in care se afla credibilitatea PSD in acest moment, ca domnul Geoana parca ar forta alegeri anticipate, dorite prin cererea imperativa a demisiei guvernului. In acest sens a si luat legatura cu PC, presedinta acestei formatiuni politice, doamna Daniela Popa, fiind de acord, poate si in speranta ca PC-ul sa se descurce, ca in alte dati, ca sa ajunga putintel iar la ciolan. In schimb, Marko Bela, seful UDMR, se opune. Cum naiba sa lasi tu friptura in farfurie si sa te duci acasa, unde nu stii cu ce gulas te asteapta nevasta, mai ales ca ti s-a mai nascut si un baiat?


In timp ce premierul Tariceanu este hotarat sa nu plece de la guvernare, Geoana ii cere demisia pentru a devansa alegerile din toamna, caci PNL s-a lins pe bot de sustinere in Parlament.


Vom vedea maine, la Conventia PSD, ce atuuri va scoate domnul Geoana la iveala si pe ce se bazeaza asa, deodata, cand cere a nu stiu cata schimbare la schimbare.


?


Dan Bota?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.