Tarife mai mici pentru Vodafone roaming

Tarife mai mici pentru Vodafone roaming

0 167

In urma concurentei acerbe pe care a trebuit sa o suporte din partea concurentei pe piata romaneaca, firma international Vodafone a decis luarea unor masuri de eliminare a acesteia. Nisa pe care acestia doresc sa devina cei mai buni, prin crearea unor tarife convenabile si fara concurenta este cea legata de apeluri telefonice in afara tarii. Tarifele roaming vor fi reduse drastic.


Astfel, conform unui comunicat de presa oferit de Vodafone Romania, „din luna iunie, nivelul maxim al tarifelor pentru aceste servicii va fi micsorat la 60 euro/luna, ceea ce reprezinta o reducere de 15 euro. In acelasi timp, grupul va majora cantitatea de date in regim roaming in majoritatea pietelor europene la cel putin 150 MB lunar, fata de 100 MB, ceea ce inseamna ca pretul per MB va fi redus cu aproximativ 45%“.


De asemenea, vor fi introduse tarife speciale si pentru destinatiile importante din afara UE, 30 euro/zi pentru un trafic de 50 MB. Potrivit datelor Vodafone, peste 16 milioane dintre clientii companiei utilizeaza constant serviciul roaming.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.