Pentru ce muncim?

Pentru ce muncim?

0 502


Fratilor, Adrian Nastase m-a pus pe ganduri! A zis omul una si n-am liniste. Pretinde ca noi muncim pentru bancile occidentale, ca sa le dam alora dobanzi. Ne-au adus Metro, Selgros, etc ne luam?frigidere si masini de spalat ?in rate, si-apoi da-i si lupta sa-ti achiti achizitiile! M-am speriat! Adica imi tocesc neuronii sa pun in farfuria nu stiu carui bancher o friptura cu folie comestibila de aur, care costa cam cat o masina decapotabila nou-nouta? Nu, nu, exagereaza Nastase! Nu pentru asta muncim ci pentru noi si doar pentru noi si pentru lucruri absolut esentiale traiului de zi cu zi: rujuri, parfumuri, oja si alte chestii vitale pentrtu dezvoltarea noastra armonioasa ca cetateni ai Planetei.


Ba chiar mi-am dat seama ca am face moarte de om ca pe dosul vreunui maiou ori pe capsele de la pantaloni sa fie inscriptionata vreo marca renumita (occidentala, desigur…parca are dreptate si Nastase, pe undeva…).


Pai cum altfel sa-ti evidentiezi statutul social, daca nu prin eticheta dinauntrul lenjeriei intime? Ne e o adevarata victorie personala, in competitia globala, ?sa scrie La Perla pe desuuri? I-auziti si va cruciti: La Peeerla! Ce daca cei care vad asta sunt extrem de putini si acelora chiar nu le pasa, nu se culturalizeaza citind etichetele de pe bikini, au ganduri mult mai perverse?


E greu de spus daca merita sa muncesti o saptamana, doua, trei, depinde, pe o pereche de sandale Jimi Choo…la fel de greu de spus ar fi ca nu merita. Adica de ce sa nu dai 700 de EURO pe trei fasii, subtiri ca degetul, de pielicica, ornate cu trei strasuri mici si cu niste tocuri pe care mergi precum pe picioroange la circ? La urma urmei daca vreun cunoscator iti face “inventarul” si raportul de evaluare, nu da bine sa faci, cu bikini cu tot, cam cat o casuta cu gradina si gospodarii anexe? La urma urmei ai putea lua credit nu cu buletinul, ci garantand cu poseta….si ti-ai putea plati avansul vanzand inelul de picior si cercelul din nas. Na ca tot la bancheri am ajuns! Al naibii Nastase! Dar tot n-are dreptate. S-o creada el ca ne doare de electrocasnice, electronice si alte de-alea. Parca noua de drujbe si de frigidere ne arde? Daca avem “adidasi de firma” suntem realmente fericiti. Simtim cat de bine traim!Parol!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.