Elevii au sustinut ultima proba a Testelor Nationale

Elevii au sustinut ultima proba a Testelor Nationale

0 147

Elevii care au participat, joi, 7 februarie 2008, la ultima proba a sesiunii speciale a testelor nationale, cea la alegere intre Istoria romanilor sau Geografia Romaniei, au avut de rezolvat varianta de subiect cu numarul 63. Numarul variantei a fost extras de Comisia nationala de examen la sediul Ministerului Educatiei din 100 de variante posibile. Imediat dupa extragere, numarul variantei extrase a fost comunicat centrelor de testare prin intermediul postului Radio Romania Actualitati si afisat pe http://examene.edu.ro. Extragerea s-a facut prin utilizarea a doua urne distincte in care au fost introduse cate 10 bile cu bilete marcate cu numere de la 0 la 9.


In data de 9 februarie este programata prima afisare a rezultatelor (pana la ora 16.00) si depunerea contestatiilor (orele 16.00 – 20.00). Rezolvarea acestora este prevazuta pentru data de 10 februarie, iar rezultatele finale vor fi afisate luni, 11 februarie.


?


Doi elevi eliminati


Miercuri, 6 februarie, elevii au sustinut proba la matematica. La Brasov, din cei 820 de elevi inscrisi la aceasta proba s-au prezentat 713, mai multi decat la Limba si literatura romana. Examenul nu a fost insa lipsit de incidente, deoarece doi elevi brasoveni, care au fost prinsi copiind, au fost eliminati din concurs. Elevilor li s-a intocmit cate un proces verbal pe care l-au semnat ulterior.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.