Parcuri noi in Brasov

Parcuri noi in Brasov

0 150

Saptamana viitoare vor avea loc mai multe dezbateri privind bugetul municipiului Brasov si, tot atunci, se vor propune mai multe proiecte care vor fi appreciate pozitiv sau negative de Executivul Primariei. Ultimul proiect este cel propus de Mihai David, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Brasov, prin care se urmareste construirea unui parc de dimensiuni considerabile care sa uneasca orasul cu localitatile din imprejurimile aflate in nord.


Acesta a declarat: „Noi am mai propus un asemenea proiect. S-au facut destule asfaltari. Noi credem ca brasovenii au nevoie si de zone verzi, mai ales ca si normele Uniunii Europene cer acest lucru. Noi propunem sa fie facut un parc pe o suprafata de a?teva hectare”.


Un alt proiect similar este cel care se referee la crearea unui parc industrial. MIhai David a declarat in acest sens: „S-a demonstrat ca parcurile industriale au avut succes. De ce sa nu isi faca si municipiul unul, mai ales ca asa s-ar impulsiona si crearea de locuri de munca. De acest lucru, de o viziune de dezvoltare pe mai mul?i ani, are nevoie bugetul Bra?ovului”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.