Norica la concurenta cu Elodia

Norica la concurenta cu Elodia

0 167



Cand nu mai speram sa se intample ceva care s-o scoata pe Elodia din preocuparile romanilor, iata ca s-a intamplat: numirea Noricai Nicolai in fruntea Ministerului Justitiei. Aceasta miscare a Premierului l-a lasat mut vreo trei saptamani pe insusi presedintele Basescu, recunoscut drept “profesor” de teroristi cu staif.? Este evident ca Norica nu i-a fost pe plac. Este evident ca a fost surprins si ca n-a avut lectia pregatita, altfel ar fi spus din prima ca Norica este o persoana nepotrivita pentru functia de ministru pentru ca…


Ar fi existat si varianta semnarii decretului de numire dupa care ar fi putut fi scoasa mapa scorojita si demolarea domanei Nicolai. Dar Presedintele n-a vrut sa riste ca Morica Nicolai sa fie ministru nici macar o zi. Oare de ce? O sa aflam, poate scandalul “Profesorul” este un capat de fir.


Cert este ca presedintele a asteptat pana a primit niste date posibil compromitatoare. ?Sfarsitul de an pare a-i fi prins pe baietii din servicii cautand cu disperare prin arhive. Si a fost gasit Valerica , hotul de la combinat, cel scapat basma curata datorita confuziei cu alt Valerica, scapat si el fara condamnare, dupa o scurta zgaltaiala.


Daca cei doi Valerici au iesit cu bine din aventura, nu acelasi lucru se poate spune despre fostul Procuror Norica Nicolai, care nu-si poate ocupa postul. Nu-i vorba, ca nici presedintele n-a ramas invulnerabil. In presa au aparut indicii ca Basescu a lucrat mana in mana cu Omar Hayssam si ca rapirea jurnalistilor a fost organizata. Aflam ca Hayssam a plecat cu un avion militar si ca este internat intr-un spital american! Si toate aceste dezvaluiri au fost facute imediat dupa refuzul de numire al lui Nicolai.


Desi pare un simplu scandal de presa, transcrierea convorbirilor lui Ciprian Anastasiu cu Omar hayssam in care se faceau dese referiri la un anume “Profesor”, identificat cu Presedintele, poate fi o bomba. Fostul consilier prezidential Ioan Talpes spune ca incidentul ar putea grabi desecretizarea dosarului “rapirii” din Iraq, programata pentru 2055. Devansarea termenului ar putea fi foarte mare, mai precis poate chiar pentru acest an.


Sunt voci care spun ca jocul presedintelui “jucator” nu mai place si ca, desi pana acum au tacut, sunt multi oameni in servicii porniti sa-l debarce pe marinar, prea a schimbat dupa bunu-I plac regulile jocului. Si macar de-ar fi fost un Sfant, dar cum am putu afla, el este doar un simplu “profesor”. ?Si totusi, pentru moment Basescu poate respira usurat: nu el este in centrul atentiei, ci Norica Nicolai, care a reusit s-o devanseze pe Elodia Ghinescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.