Elevii mai pot depune contestatii la tezele unice

Elevii mai pot depune contestatii la tezele unice

0 145


Tezele cu subiect unic sustinute de elevii claselor a VII-a si a VIII-a la sfarsitul anului trecut au starnit o serie de controverse atat in randul parintilor si elevilor, cat si in randul profesorilor. Forumul dedicat tezelor cu subiect unic de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, pe site-ul oficial www.edu.ro, este in continuare plin de pareri pro si contra tezelor unice, examen care a inlocuit in anul scolar 2007-2008, tezele nationale. Elevii nemultumiti de rezultatele obtinute la sesiunea din semestrul I mai au timp sa depuna contestatiile.


Termenul limita pana la care elevii sau parintii acestora pot depune cereri de recorectare a lucrarii este vineri, 11 ianuarie. Inainte de depunerea contestatiilor, profesorul care preda la clasa trebuie sa analizeze, impreuna cu elevii, tezele si rezultatele obtinute de acestia, iar dupa analizarea rezultatelor se pot depune eventualele contestatii la comisia din unitatea de invatamant.


Profesorul care preda la clasa raspunde, in perioada de analiza a tezelor, de integritatea si de neinterventia pe textul lucrarii scrise.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.