Nesimtire impardonabila

Nesimtire impardonabila

0 173


Inteleg ca este iarna si ca a nins.


Ca temperaturile negative provoaca inghet


Ca obligatia de bun-simt a cetatenilor ii obliga sa curete zapada si gheata din jurul casei.


Dar ce ne facem cu sumedenia de trotuare, de cai de acces, aflate acolo unde nu prea mai poate fi vorba de “in jurul casei”? Indiferent ca sunt cai de acces rutiere sau, mai ales, pietonale.? Acestea cui apartin ?


Se pare ca acestea apartin domeniului public, Primariei. Eu parca asa stiu.


Si atuncea, pe acestea, de ce nu le curata proprietarul, administratorul lor? De ce o fac doar in jurul principalelor institutii brasovene, restul ramanand de izbeliste si existand ca potential dusman al integritatii corporale ale omului, cetateanului, de rand al Brasovului?


Stiu ca serviciile raspunzatoare de curatenia in oras au semnat contracte “grele” cu firme de salubrizare, contracte in care Vectra ocupa un loc important, la fel ca si Urban. Plata se face din banii nostri, ai contribuabililor. Dar mai stiu ca, in orice tranzactie, dai banul in raport de calitatea marfii sau a serviciului pretense. In Primarie de ce nu se procedeaza dupa acest principiu? Exista oare interese mai presus decat bunul mers al activitatii urbei si, implicit, al cetateanului?


Spuneti, fratilor, ca sa va plimbam un pic pe gheata si sa va rupeti maini si picioare – la Urgente este plin de pacienti cu daune ortopedice – si poate, lovindu-va la cap, va vine mintea unde trebuie ?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.