Au incheiat anul cu o victorie

Au incheiat anul cu o victorie

0 147

Steaua Bucuresti echipa pregatita de tehnicianul Marius Lacatus, a invins cu scorul de 3-0, gruparea Farul Constanta, incheind astfel anul cu o victorie si asteapta cu ?ncredere sezonul de primavara.
Golurile „ros-albastrilor” au fost marcate de Zaharia in minutul 17, Dica min. 78 si Schiopu autogol in min. 85. Partida din Ghencea s-a disputat in fata a aproximativ 3000 de spectatori, pe o ninsoare abundenta si pe un teren inzapezit. Constantenii nu au produs niciun fel de probleme formatiei pregatite de Marius Lacatus, parca multumindu-se doar cu ideea de a nu incasa mai mult de trei goluri. Una peste alta joc anost, in care Steaua, a continuat seria slaba a jocurilor.
Steaua: Zapata – Golanski, D. Goian, E. Baciu, Emeghara – V. Badea (Croitoru min. 58), Ov. Petre, Lovin, Neaga (Cristocea min. 86) – N. Dica (Bicfalvi min. 89), Zaharia. Antrenor: Marius Lacatus.
Farul: G. Curca – Farmache, Barbu, Schiopu, Maxim – D. Florea (Fl. Neaga min. 68), Patascu, Larie, Mendy (Mala min. 46) – Gerlem, Gurita (E. Nanu min. 60). Antrenor: Ion Marin.
La sfarsitul partidei antrenorul gazdelor Marius Lacatus a afirmat: „Putea fi mai bine pentru noi, dar trebuie sa fim multumiti, sa ne uitam la viitor, sa incercam sa ne apropiem de CFR Cluj, sa incercam sa fim macar pe locul doi, ca sa participam in Liga Campionilor. Meciul de astazi a fost unul dominat de noi, de la un capat la altul, am ratat mult, dar pana la urma e importanta victoria”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.