Basescu, bolnavul natiunii

Basescu, bolnavul natiunii

0 158


Asta este ! Unde mai vezi, intr-o tara fara cocotieri, un asemenea maimutoi?


Simt in mine pretentia de a fi om si vad in cel ce ar trebui sa ma conduca spre bine… un fiasco.


Si este inadmisibil sa ascult cantecul ragusit al unei sirene de campanie, mincinoasa si sluta in gandire.


Cine este, de fapt, Basescu, intamplatorul conducator al unei tari care isi doreste, din neam de neam si strabun de strabun, o soarta dreapta?


Iata-l ! Omul cu doua fete, un Ianus al maleficului.


Matelotul care a plecat cu tot cu flota, uitand sa ne-o aduca inapoi!


Martafoiul care s-a pus in gura cu 80% din electorat.


Intrigantul, intrecandu-l pe Iago, vrea sa convinga ca isi pune cenusa pe cap, crezand ca nu se vede cum o toarna doar?alaturi.


?


Va rog sa imi spuneti cum poate fi numit cel care condamna fostii demnitari care mai locuiesc in casele de protocol, chiar dupa ce si-au terminat misia, cand el insusi a procedat asijderea.?Tocmai el,?care reuseste sa stea simultan? in trei locatii (vile) repartizate de stat!


Omul care saliveaza de placere cand insulta, se apuca acuma sa deplanga gafa destul de nevinovata, dar impardonabila totusi, a? ministrului Cioroianu in Spania, dupa ce a plimbat-o semidezbracata pe Elena Udrea printre lume.


Basescu se apuca sa critice defectele altora, dar pe care el le prezinta din belsug, in timp ce comunistul dictator din el acuza acuzatorii lui de drept si fapt.


Nu mai vorbesc de jucaria stricata a referendumului cu care imbia poporul sa-i pupe talpile.


Este unul dintre momentele de groaza ale natiunii, depasind chiar invaziile straine.


Caci referendumul s-a facut pe banii produsi de transpiratia natiei, si nu pe ai?lui chivernisiti cu grija de frati, copii, cumnati.


Iar faptul ca , tot mai mult, confunda tara cu o barca la a carei carma a ajuns prin frauda, pe mine ma nelinisteste foarte tare.


Indispozitia mea de a inghiti rahat nu este unicat, iar imnul national nu a ajuns inca sa-l preaslaveasca, ci il cam indruma sa treaca si sa ramana in barca lui si nu a statului.


?


Dan Bota


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.