Mutu la Real?

Mutu la Real?

0 132

Adrian Mutu figureaza pe lista de achizitii urgente a galacticilor din capitala Spaniei, alaturi de nume sonore prcum Drogba sau Huntelaar. Acest zvon este confirmat de cotidianul toscan „La Nazione” care sustine ca saptamana viitoare Realul va inainta o oferta de 17 milioane de euro plus un jucator la schimb Fiorentinei in schimbul cedarii capitanului nationalei.


Desi conducatorii clubului din Florenta au incercat sa-l declare netransferabil pe Adi Mutu, se pare, ca salariul va fi motivul pentru care tricolorul va alege cel mai titrat club din lume. Realul ofera un salariu de 4,5 milioane euro pe sezon de trei ori mai mare decat cel actual.


Cotidianul toscan isi pune intrebarea care va fi jucatorul cedat? Antrenorul campioanei Spaniei, Bernd Schuster a pregatit, deja, o lista cu jucatorii pe care nu-i mai are in vedere, printre acestia regasindu-se: Diarra, Saviola, Baptista, Soldado si Balboa. Este greu de crezut ca vreunul dintre acestia va accepta salariul de, doar, 1,5 milioane euro!


Saptamana viitoare?va decide daca aceasta stire?a fost o inventie gazetareasca italiana sau un vis devenit realitate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.