Cioroianu risca sa fie declarat cel mai mare gafeur al tarii

Cioroianu risca sa fie declarat cel mai mare gafeur al tarii

0 139

De mult timp nu a mai avut tara noastra un minixtru de externe atat de contestat. Parca si PSD-istii, Adrian Nastase sau Mircea Geoana, la vremea lor au fost mult mai apreciati de opozitie. Sa nu mai vorbim de fostul ministru de externe, Mihai Razvan Ungureanu, care a fost singurul ministru regretat de toata clasa politica.


??????????? Actualul demnitar, care se ocupa cu relatiile externe ale tarii noastre, este un adevarat „neinspirat”, de aceea si porecla care i-a fost atribuita, „Gaga de la Externe”, este una pentru care ”a muncit” din greu.


??????????? Ultima gafa facuta de catre Adriana Cioroianu a avut loc in timpul vizitei oficiale din Spania. Astfel, in momentul in care suveranul Juan Carlos a trecut prin fata sa, ministrul i-a aratat pumnul cu degetul mare ridicat, gest „a la Bronx”, care semnifica „OK”. Si cum gestul nu era destul de penibil, Cioroianu a si spus „Good point” catre rege, adica „Bine zis!” sau „Bine lovit!”. Tara noastra se poate mandri totusi cu cel mai „cool” ministru de externe, asemenea gesturi fiind mai rar intalnite pe scena politica mondiala. Spre norocul lui, Casa Regala a Spaniei a anuntat ca nu se simte ofensata de gestul lui Cioroianu.


??????????? Si parca pentru a ne demonstra ca este nascut in zodia „ghinionului”, Cioroianu a mai primit o veste nefasta si in plan privat. El este in proces cu fosta sotie pentru majorarea pensiei alimentare pe care o are de platit pentru copilul pe care il are impreuna cu fosta sotie si care, bineinteles, a ramas in grija mamei.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.