Cocorii din PSD in …picaj!

Cocorii din PSD in …picaj!

0 147

Fiecare vot a fost numarat, bine sau rau, si contabilizat de catre partide de sus pana jos si nu in putine locuri de jos pana sus vor fi si sanctiuni.


Cel mai prost rezultat obtinut in istoria PSD nu putea fi evitat cu o asemenea campanie, cu o asemenea implicare a celor care conduc partidul. Cu mult sub media pe tara si foarte aproape de ceea ce a inregistrat UDMR-ul impreuna cu Lazslo Tokes, pesedeii brasoveni se pot astepta la sanctiuni.


Din informatiile noastre, in Organizatia Brasov a Partidului Social Democrat se vor analiza saptamana viitoare, in cadrul Biroului Permanent, rezultatele obtinute la alegerile pentru Parlamentul European si la Referendumul pentru votul uninominal.


In contrast cu baronii din alte judete sau partide (Vrancea, Neamt etc,) baronii din PSD Brasov au tras in jos partidul obtinand un rezultat jalnic.


Asa cum este cunoscut sanctiunile in astfel de situatii se vor indrepta spre cei de jos, cei din conducere sunt nevinovati prin natura lor nobiliara – „baroni”.


Constantin Nita, presedinte de peste 10 ani la PSD Braosv, a amenintat ca vor fi sanctionati primarii care nu s-au implicat in campania pentru alegerile europene, in unele loclalitati PSD inregistrand un scor mai mult decat jenant.


Niciodata, la Brasov, PSD nu a obtinut un scor electoral atat de slab (16,19%) la mai putin de jumatate fata de confratele din FSN – PD (33,8%).


„Sigur vom da si sanctiuni. Nu este normal ca dintr-un numar de 19 primari cati avem in judet, doar patru sa fie pe primul loc. Este anormal, dupa parerea mea, sa castigi acolo unde nu ai primari PSD, si sa pierzi unde ai primari. Vom analiza fiecare caz saptamana viitoare si in functie de rezultate vom lua o hotarare” a recunoscut Nita, confirmand campania modesta facuta de social – democrati.


Este vizibil pentru toata lumea, PSD cu o conducere de sfarsit de saptamana, care face naveta Bucuresti – Brasov (si se gandea serios la naveta Roma-Brasov), este tot mai greu sa faci fata unor tipi ca Scripcaru (PD) si Cancescu (PNL) care au „batut” cu adevarat orasul si judetul, nu poate obtine mai mult.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.