Negocieri secrete intre Consiliul Judetean si Consiliul Local?

Negocieri secrete intre Consiliul Judetean si Consiliul Local?

0 147


Dupa ce Consiliul Local a votat in plen asocierea la Compania Apa, urmand a detine 42% din actiuni, in conditiile in care anumite decizii se vor lua cu 75% plus unu din voturi, una din cele doua variante supuse la vot si prezentate drept rezultat al negicierilor cu Consiliul Judetean, o serie de consilieri locali au declarat ca nu au cunostinta de vreo negociere intre conducerea judetului si cea a primariei.


Nici macar personalitati importante din PD nu stiu sa fi avut loc vreo negociere ori mediere.


Presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, nici nu neaga dar nici nu confirma ca varianta CL ar fi rezultatul negocierii. Totusi, Cancescu isi arata disponibilitatea de a supune dezbaterii Consiliului Judetean varianta votata de CL, urmand ca, daca va exista acordul plenului, sa fie revocata hotararea anterioara cu participarea de 50% si adoptata o noua hotarare cu 42%.


Orice este posibil din partea amebelor tabere. Poate fi o manevra a celor doua parti inainte de votul din 25 noiembrie de a nu arata indiponibilitate la dialog si de a nu-si asuma pierderea unui grant impresionant, urmand ca dupa vot ostilitatile sa fie reluate. Dar poate chiar sa fi existat o negociere, directa ori prin interpusi, ceea ce ar fi salutar: judetul va beneficia de cei 111 milioane de euro promisi.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.