Romanul vrea masini in rate

Romanul vrea masini in rate

0 154

Creditul este singura posibilitate prin care romanul de rand mai cumpara un obiect de valoare. Cred ca, in afara de hrana de zi cu zi, toate celelalte produse se achizitioneaza cu ajutorul unui «credit pentru nevoi personale?». Fie ca este vorba de cumpararea unui telefon mobil sau de cumpararea unei locuinte, cu totii apelam la aceasta modalitate de a face platile. Noroc ca, vorba cantecului, «fericirea nu se cumpara in rate».


??????????? Bineinteles ca si pentru achizitionarea unui autovehicul, care presupune o investitie destul de substantiala, este nevoie de acest «credit bancar minune».


??????????? Ceea ce nu stiu cei care apeleaza la acest credit auto pe care-l ofera bancile este ca ele nu trebuie alese dupa criteriul dobannzii pe care o practica. Specialistii spun ca trebuie sa fim atenti la dobanda anuala efectiva. Acestea variaza intre 9% si 16%, iar perioada de rambursare este destul de limitata, aceasta nedepasind 5 ani. De aceea, acestia recomanda accesarea unui credit pentru nevoi personale, intrucat suma pe care o putem achizitiona variaza intre 10 000 si 20 000 de euro, iar perioada de rambursare se poate intinde si pe 10 ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.