Leacuri la indemana.

Leacuri la indemana.

0 150

Va recomand cateva leacuri usor de aplicat, la indemana, care, daca sunt urmate efectele nu intarzie sa apara.


????????? Ceaiul verde este bogat in substante active care asemeni vitaminelor franeaza procesul de imbatranire si atenueaza efectele nocive ale razelor solare. Incidenta cancerului este mult mai mica la consumatorii de ceai verde


????????? Consumarea in fiecare zi a unui pahar de zer de lapte, curata intestinele si pune metabolismul in miscare.


????????? Daca? doriti sa slabiti, spalatul in fiecare dimineata pana la brau cu apa rece are un efect garantat.


????????? Daca va periati zilnic 5 minute a intregului corp cu o perie uscata, se va accelera metabolismul, se va produce arderea grasimilor si va duce la pierderea in greutate a persoanelor supraponderale.


????????? Durerile reumatismale dispar complet frectionand usor locul dureros cu o lotiune obtinuta prin macerarea timp de 9 zile in jumatate litru de spirt medicinal a doua lingurite de sare de lamaie si doua lingurite sare fina de bucatarie.


????????? Mahmureala de dupa un chef se rezolva consumand un ceai concentrat de menta.


????????? Persoanele care in urma unui tratament cu injectii au facut nodulii, dispar prin aplicari de comprese reci cu sare grunjoasa de bucatarie. Se uda cu apa o bucata de panza alba, se presara cu sare grunjoasa si se aplica pe locul cu nodulii.


????????? Pielea de pe palme devine fina si neteda, daca se freaca cu o jumatate de lamaie, se lasa circa 20 minute sa se usuce, se spala cu apa calduta, se usuca si se ung cu crema de galbenele.


????????? Sughitul trece daca va tineti manile in apa foarte rece sau daca va intepati lobul urechilor cu unghia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.