FC Brasov ramane lider incontestabil

FC Brasov ramane lider incontestabil

0 156

FC Brasov echipa pregatita de tehnicianul Razvan Lucescu, a invins cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Petrolul Ploiesti, intr-un meci desfasurat duminica pe stadionul „Silviu Ploiesteanu”, contand pentru etapa a XV-a a Ligii II de fotbal.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Atylla Hadnagy in minutul 52 al partidei, care a reusit sa profite de o greseala in apararea petrolistilor.
In urma acestui rezultat, FC Brasov se mentine pe prima pozitie a clasamentului, cu un total de 40 de puncte, la opt puncte distanta de urmatoarea clasata CS Otopeni.
La partida au asistat aproximativ 500 de spectatori, care au demonstrat ca pot fi alaturi de favoriti pe tot parcursul desfasurarii meciului, incurajand jucatorii, exact asa cum ar trebui sa faca orice galerie.
Razvan Lucescu a afirmat la finalul partidei: „Sunt bucuros ca am castigat cele trei puncte puse in joc. Acesta este cel mai important lucru, chiar daca a fost greu am reusit sa ne mobilizam si sa invingem o echipa puternica asa cum este cea a Petrolului”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.