Rafuieli pre-electorale intre democrati si liberali

Rafuieli pre-electorale intre democrati si liberali

0 152

Dupa cum era de asteptat, campaniile electorale, de orice natura ar fi ele, scot la iveala tot felul de «scrisori pierdute?» menite sa manjeasca imaginea «onorabililor?».


??????????? In acest sens, iata ca deja a inceput paruiala dintre alesi. Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, secretarul pe probleme de imagine, Ladislau Hathazi, a declarat?: „Se strang informatii despre noi, despre activitatea noastra ca persoane fizice sau despre familiile noastre. Domnul Cancescu are o baza de date, probabil inspirindu-se de la colegul sau Ioan Ghise. Domnul Cancescu practica aceste lucruri si cand era membru PD si se stie ca daca era nevoie de o informatie, se apela la el”. ???? Care va sa zica, liberalii umbla cu cioara vopsita si incearca sa castige la «masa verde», taindu-le de la inceput macaroana preopinentilor sai.


??????????? Bineinteles ca domnul Cancescu nu s-a lasat mai prejos si a clasificat drept «aberatii pediste?» insinuarile democratilor, el nerecunoscand nici in ruptul capului ca ar putea fi vorba de o asemenea conspiratie, «Parol?!?»?: „Nu imi sta in caracter sa fac asa ceva! Nici eu si nici colegii mei nu ne-am ocupat vreodata de atacuri la persoana”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.