Revelion in hotelul de gheata

Revelion in hotelul de gheata

0 162

Singurul hotel de gheata din Romania si-a deschis deja oferta pentru sarbatorile de iarna. Tot mai multi turisti se inghesuie sa prinda, din timp, o rezervare pentru una dintre camerele ineditului Ice Hotel.


Petrecerea dintre ani, la peste 2000 de metri altitudine, costa aproape 300 de euro! Tariful pentru Revelion 2008 la Ice Hotel se aplica pentru perioada 28 decembrie 2007 – 2 ianuarie 2008 si include cazare cu demipensiune in camere de gheata si masa festiva de Revelion.


Masa va fi servita in cabana Balea, unde va fi organizata o petrecere paralela, iar in hotelul de gheata doar se va dormi. Pentru a ajunge la Balea Lac, turistii au ca solutie doar telecabina, care pleaca de la Balea Cascada, pretul unui bilet dus-intors fiind de 30 de lei.


Patronul Ice Hotel din Balea Lac a mentionat ca oferta pentru Revelionul petrecut in camerele de gheata a atras deja primii clienti. Asta in conditiile in care lucrarile de constructie nici nu au inceput si nici nu exista siguranta ca acestea vor fi finalizate pana la sfarsitul anului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.