Parlamentarii nesatui: au proprietati in capitala si cer bani de chirie!

Parlamentarii nesatui: au proprietati in capitala si cer bani de chirie!

0 158



Drepturile parlamentarilor nostri nu au limite, la fel cum nu are nici lipsa de bun simt a unora dintre ei.


Desi au avut grija sa-si voteze salarii uriase comparativ cu romanii de rand (nu vorbim aici de alte drepturi, care mai de care mai fistichii), alesii nostri beneficiaza si de bani de chirie, in cuantum de „70% din tariful minim practicat de unitatile hoteliere pe noapte. Acesti bani nu se obtin pe baza de acte, fiind suficienta declaratia pe proprie raspundere a parlamentarului ca are o locuinta inchiriata, tot pe baza de declaratie fiind decontata si suma pretinsa pentru chirie.



Nu mai discutam de faptul ca si-ar permite plata chiriei si fara indemnizatie, dar culmea e ca numerosi parlamentari, proprietari de locuinte in Bucuresti, potrivit declaratiilor de avere, solicita decontarea chiriei.


Conform unei evaluari facute de cotidianul Evenimentul Zilei, in aceasta situatie sunt 26 de parlamentari. Un exemplu interesant este democratul Ioan Oltean care are nu mai putin de patru case in Bucuresti, pe care ?le inchiriaza pe bani grei. Pai daca le inchiriaza inseamna ca el sta cu chirie in alta parte. Logic, nu? Atunci are dreptul la indemnizatie, nu-i asa?


Si fostul prefect al capitalei Gabriel Oprea are tot patru case. Si el cere bani de chirie, pe motiv ca domiciliul din buletin nu este in Bucuresti. Deci este din provincie, navetist sa zicem asa,?asadar are dreptul?la indemnizatie. In plus si el isi inchiriaza casele. In aceste conditii pare credibil ca la randul sau inchiriaza un adapost unde sa-si poate pune capul pe perna dupa istovitoarele declaratii pe propria raspundere, in baza carora isi indeasa in buzunare!


Altii cer banii findca propriile locuinte sunt in renovare si nu pot sta in ele, motive sunt, slava Domnului! Bani sa fie!Prostii munces sa ingroase bugetul!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.