Programul partidelor din Liga Campionilor

Programul partidelor din Liga Campionilor

0 158

Marti se disputa primele partide din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor, un meci extrem de interesant fiind cel dintre FC Liverpool, vicecampioana Europei, si Besiktas Istanbul.
Dupa ce in tur, in Turcia, Besiktas s-a impus cu 2-1, producand una dintre marile surprize ale competitiei, englezii au acum doar varianta victoriei pe teren propriu, orice alt rezultat echivaland cu eliminarea formatiei engleze din competitie.
Tot ?n Grupa A, alaturi de Liverpool – Besiktas, se joaca si meciul dintre FC Porto si Olympique Marseille, un meci in care portughezii pornesc favoriti dupa 1-1 in Franta, desi Marseille este cel putin pentru moment lidera grupei.

In Grupa B se joaca derbiul Schalke 04 – Chelsea, ultima sansa a nemtilor de a ramane in lupta pentru calificare, dar si meciul dintre Valencia si Rosenborg, meci in care spaniolii vor sa-si ia revansa dupa ce au pierdut surprinzator cu 2-0 in Norvegia.

In Grupa C, Real Madrid merge in Grecia, pentru a juca in infernul de pe terenul celor de la Olympiakos Pireu, in timp ce Lazio Roma si Werder Bremen isi disputa ultima sansa de a ramane in lupta pentru calificare, cine pierde urmand sa mai ramana cu visul de a ajunge in Cupa UEFA.
Dupa 1-4 in tur, pe San Siro, Mircea Lucescu vrea sa-si ia revansa in fata lui Carlo Ancelotti in returul dintre
Sahtior Donetk si AC Milan. Tot in Grupa D se va disputa si partida dintre Celtic Glasgow si Benfica Lisabona.
Toate cele opt partide de marti seara incep de la aceeasi ora, 21.45.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.