Priovincia ia fata Capitalei: Poli Timisoara-Steaua Bucuresti 2-0

Priovincia ia fata Capitalei: Poli Timisoara-Steaua Bucuresti 2-0

0 236

Steaua Bucuresti echipa pregatita de tehnicianul Marius Lacatus, a pierdut cu scoru de 0-2 (0-1), partida disputata in deplasare pe terenul formatiei Poli Stiinta Timisoara, intr-un meci contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I.
Partida de pe stadionul „Dan Paltinisanu”, a fost urmarita de aproximativ 15.000 de spectatori, care si-au incurajat favoritii pe tot parcursul meciului. Golurile banatenilor au fost marcate de slovenul Rusic, in minutul 13 la o incursiune a lui Gigel Bucur, si de ghanezul Mansour in minutul 90+1.
„Am primit acel prim gol care poate nu trebuia in mod normal sa-l primim. Dupa acel gol jocul a fost controlat de noi, in care ne-am creat multe situatii de a marca. In fotbal daca nu reusesti sa marchezi esti pedepsit si pe final am mai primit un gol. Important este sa reactionam si sa eliminam lucrurile mai putin bune. Trebuie sa eliminam greselile si cred ca vom putea obtine rezultate bune. Jucatorii au pofta de joc si isi doresc performanta”, a declarat Lacatus in conferinta de presa de la final.
De partea cealalta antrenorul gazdelor Dusan Uhrin a afirmat: „In a doua repriza am vrut sa slabim putin jocul pentru a lasa Steaua sa dea mingi mai lungi. Am avut si noroc pentru ca Steaua putea sa marcheze. Totusi cred in prima repriza am dominat si in a doua repriza am controlat jocul.Dupa ce am marcat primul gol am mai avut ocazii de a marca. Ne-am asteptat la jocul Stelei si stiam ca sunt periculosi”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.