Targul Furnizorilor de Formare Profesionala din Brasov

Targul Furnizorilor de Formare Profesionala din Brasov

0 199

La inceputul saptamanii viitoare, mai exact in data de 5 noiembrie 207, la Brasov va debuta o noua editie a Festivalului Sanselor Tale, eveniment cu o bogata traditie in Europa si in lume. In cadrul acestui eveniment, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov va organiza in cea de-a doua zi a festivalului, marti, 6 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.30, la Centrul Cultural Reduta, „Targul Furnizorilor de Formare Profesionala din Judetul Brasov”, la care vor fi invitati sa participe toti furnizorii de servicii de formare profesionala autorizati din judet. Manifestarea este dedicata persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca, dar si celor care doresc sa urmeze o forma de pregatire profesionala.


In cadrul targului, furnizorii participanti vor prezenta oferta programelor de formare profesionala prin intermediul materialelor publicitare, pliantelor etc.


Festivalul Sanselor Tale este organizat la Brasov de Consiliul Judetean Brasov si a fost introdus in Romania in anul 2007. Anul acesta evenimentul va avea loc in 175 de localitati. Scopul festivalului este promovarea, recunoasterea si implementarea conceptului european de invatare pe tot parcursul vietii.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.