Detectivi particulari incurca anchetatorii in cazul Ghinescu

Detectivi particulari incurca anchetatorii in cazul Ghinescu

0 157

Dupa ce zilele trecute detectivii particulari angajati de familia Elodiei Ghinescu au gasit, intr-o padure din Poiana Brasov, dovezi ce ar putea influenta cursul anchetei, mai mult de 20 de jandarmi ajutati de doi caini politisti au luat la cercetat inca o data locurile unde s-au gasit dovezile.


Aceasta actiune este necesara, deoarece dovezile trebuie descoperite de catre politisti sau alte structuri implicate in dosarul de urmarire penala deschis in acest caz, altfel probele nu se vor lua in considerare in instanta.


Pe langa manusile chirurgicale pe care s-au gasit urme de sange apartinand Elodiei Ghinescu si amprente ale lui Cristian Cioaca, se pare ca anchetatorii au mai gasit obiecte personale ale principalului suspect. Procurorul Marius Iacob, seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General, cel care coordoneaza ancheta, s-a aratat indignat de faptul ca, in presa, au aparut detalii privind ancheta, detalii care in mod normal nu ar trebui date publicitatii.


In alta ordine de idei, goana dupa senzationalul acestui caz a ajuns la cote “alarmante”, ajungand la limita ridicolului. In ultima vreme, tot mai multe persoane cu “haruri divine” apar pe la diferite televiziuni sau in fata anchetatorilor, incercand sa desluseasca cazul dupa propriile idei si premonitii.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.