Gigi Becali: E un rezultat bun. Nu foarte bun, doar bun

Gigi Becali: E un rezultat bun. Nu foarte bun, doar bun

0 193

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, este de parere ca echipa pregatita de Marius Lacatus, se poate califica in primavara Ligii Europa si l-a ridicat in slavi pe Cristi Tanase.
„E un rezultat bun. Nu foarte bun, doar bun. Avand in vedere jocul, cred ca este imbucurator. Am facut cu Liverpool ce am vrut cu ei. Numai ca Dumnezeu a vrut ca ei sa ajunga o data la poarta si sa dea un gol. In rest, am jucat ce am vrut. E bine ca Napoli a facut egal cu Utrecht, daca facem un egal la ei suntem calificati. Am mai intarit coeficientul, am mai luat un punct, e bine. Nu am avut emotii pentru ca am jucat cu Liverpool.
Probabil ca ei nici nu au dat drumul la motoare. Erau altii daca aveau nevoie de o victorie. Cu echipa asta cum sa ne luptam in Europa? Noi nu facem fata in campionat, dar facem in Europa? Singurul fotbalist de rasa este Tanase, poate juca la tiki-taka Barcelona. In rest, mai sunt doar cativa jucatori buni. Stancu? Parerea mea e ca Tanase e mai bun”, a spus Gigi Becali la gsptv.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.