Dumitru Dragomir recrutat de PD

Dumitru Dragomir recrutat de PD

0 209

Deputatul PRM si presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, va parasi formatiunea condusa de Cornelui Vadim Tudor si se va inscrie in PD. Tratativele dintre politician si Partidul Democrat dateaza inca din perioada motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Tariceanu, motiune care a esuat in parlament. Aceasta trecere este tratata de catre oficialii PD cu maxima atentie si seriozitate, lucru confirmat de faptul ca de acesta problema se ocupa Adriean Videanu, presedintele executiv al PD.


??????????? Acesta trecere se datoreaza faptului ca relatiile dintre politician si CV Tudor s-au racit treptat de la o vreme, apogeul constituind declaratia lui CV Tudor: „ Am pierdut un bun colaborator in persoana lui Dumitru Dragomir. Gasitorului nu ofer nici o recompensa”.


??????????? Ruptura dintre cei doi membri PRM are la baza proiectul impotriva huliganismului de pe stadioanele de fotbal din Romania, proiect initiat de Dragomir si respins cu desavarsire de tribun. „Cred ca totul a pornit de la proiectul de lege impotriva huliganismului pe stadioane. S-au dus, au mintit ca proiectul de lege nu da voie cu steaguri pe stadioane. Era vorba de cu totul altceva, nu se mai poate intra pe stadioane cu steaguri cu cozi de doi metri, cu care suporterii pot lovi alti suporteri”, a declarat Dragomir pe aceasta tema.


??????????? Dupa ce in urma respingerii motiunii de cenzura a renuntat la cativa dintre merituosii parlamentari , se pare ca PD-ul incearca sa atraga si alti oameni politici in partid.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.