CPC vrea sa curete tot Parlamentul European?

CPC vrea sa curete tot Parlamentul European?

0 199


Coalitia pentru un parlament curat si-a luat in serios rolul de femeie de servici a tuturor parlamentelor, rol neglijat o buna perioada de vreme in care guraliva CPC din anul electoral 2004 a facut ciocul mic.


Acum, in prag de europarlamentare, CPC s-a pus pe dereticat in cotloanele listelor de candidati, pentru ca, vezi Doamne, in parlamentul European sa nu intre praful si microbii romanesti ce ar putea stirbi cumva prestatia preacuratului Basescu.


A fost scoasa la scuturat in strada o lista de nevrednici care vor sa „murdareasca” PE: Petru Filip (PD), Marian Zlotea (PD), Daniel Daianu (PNL), Cristian Anghel (PNL), Daniela Buruiana – Aprodu (PRM), Cristian Stanescu (PRM), Nicolae Patru (PRM), Adrian Severin (PSD), Ioan Mircea Pascu(PSD), Rozalia-Ibolya Biro (UDMR), George Becali (PNG-CD).


Lasandu-i la o parte pe anonimii din PD, amintiti de sanchi, reprezentantii celorlalte partide sunt chiar personalitati de frunte in formatiunile pe listele carora candideaza. Ideea e ca oamenii astia trag partidle in sus, ceea nu prea este pe placul presedintelui si nici a fetei in casa, Coalitia.


Cei?nominalizati pe lista este batut, scuturat si scarmanat pe motiv ca nu corespund criteriilor de eligibilitate propuse de Coalitia Pentru un Parlament Curat. Ca sa vezi! Primii doi sunt bisnitari, Daianu nu-i destul de integru, Anghel e hot, Ioan Mircea Pascu nu respecta criteriile de integritate deoarece „a fost ministru al Apararii in perioada achizitionarii a doua fregate din Marea Britanie (si cu Flota cum ramane, Basescu bubuie de integritate?), Daniela Buruiana-Aprodu a declarat venituri mult mai mici comparativ cu bunurile pe care le poseda, Rozalia-Ibolya Biro e acuzata de abuz de putere iar George Becali are destule probleme cu legea.


In replica la acuzatii, Presedintele PNG, Gigi Becali, a raspuns cat se poate de neacademic, unei organizatii mosite de Societatea Academica Romana – SAR. Becali a afirmat ca s-a rugat la muntele Athos pentru pacatele CPC, care ar fi impianzita de homosexuali. „Si pentru astia, Coalitia pentru un Parlament Curat m-am rugat, pentru iertarea pacatelor lor, sunt majoritatea homosexuali acolo. In loc sa ma aprecize, ei ma contesta”. La asa acuzator, asa acuzat. Altminteri CPC s-a obosit degeaba, gunoiul zace la usa Cotroceniului, dar pe ala se face toata lumea ca nu-l vede!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.