Expira termenul pentru inscrierile in evidentele AJOFM a absolventilor 2007

Expira termenul pentru inscrierile in evidentele AJOFM a absolventilor 2007

0 222

Absolventii de liceu ai promotiei 2007 din Brasov trebuie sa se grabeasca daca doresc sa se inscrie in evidentele Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Brasov. Tinerii brasoveni mai au doar patru zile la dispozitie, deoarece termenul stabilit de lege expira saptamana viitoare, mai exact pe 29 august. Daca nu se inscriu in timp util, tinerii nu vor beneficia de indemnizatia de somaj.


Dosarul de inscriere trebuie sa contina cartea de identitate (copie si original), actul de studii sau adeverinta (copie si original), certificatul de nastere (copie si original), certificatul de casatorie, daca este cazul (copie si original), adeverinta medicala – cu specificatia „Apt pentru munca” sau cu eventuale restrictii medicale, adeverinta eliberata de administratia financiara din care sa rezulte ca nu au venit si dosar plic.


Programul de depunere a dosarelor este de luni pana vineri, intre orele 08.30 si 16.30.


Cei care nu respecta termenul prevazut de lege, mai au la dispozitie inca 30 de zile, pentru a-si depune dosarul si vor beneficia de o indemnizatie, egala cu 50% din salariul minim brut pe economie, in vigoare, adica 195 de lei, timp de sase luni


Absolventii se pot inregistra ca persoane in cautarea unui loc de munca la sediul AJOFM Brasov si la toate punctele de lucru ale agentiei din Fagaras, Codlea, Rupea, Rasnov, Zarnesti si Sacele.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.