D`ale cainilor

D`ale cainilor

0 224


In sfarsit face si primarul Scripcaru un lucru normal si logic.A dispus interzicerea plimbarii cainilor prin principalele parcuri brasovene. Mai ales unde sunt si locuri de joaca pentru copii, din acelea cu nisip. Caci se stie ce face un patruped latrator in nisip. Aceasta hotarare luata de Consiliul Local? are si un paragraf cu amenzile aplicabile contravenientilor. Persoanele fizice sunt pasibile de o amenda intre 300 si 500 de lei, iar cele juridice – este vorba de caini ale societatilor de paza sau alte firme – intre 600 si 1.000 lei, in caz ca isi plimba cainii prin parcuri ce au la intrare un panou ce semnalizeaza interdictia.


In alta ordine de idei, dar tot legat de caini, vreau sa intreb pe domnul primar pe cand ne putem astepta la interzicerea intrarii cu caini in pietele agroalimentare, mai ales in halele acoperite. Caci si pe acolo cainii isi fac nevoile, printre si chiar pe marfuri, in plus creand diferite incidente, mai ales cand pietele sunt agglomerate.


Eu, unul, recunosc, de-al naibii mai incerc sa provoc uneori cate un patruped din acela care sa aiba compostorii mai mici. Nu ca as avea ceva cu bietul patruped, dar cand vad cate o mutra de coana Chirita la stapana, sper sa fiu muscat putin ca sa cer ceva despagubiri, macar cat sa-mi platesc din datorii. Pana acuma, din pacate, nu am avut bafta.


?


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.