Oare este legal?

Oare este legal?

0 254


??????????? O cunostinta de a mea brasoveana este abonata la un cotidian local. Abonamentul il face prin? Posta Romana, ziarul fiindu-i adus acasa de factorul postal. Pentru acest lucru se plateste, pe langa pretul abonamentului, si un comision ce intra in vistieria postei. Dar Posta nu se omoara sa-si onoreze angajamentul pentru care primeste bani, in sensul ca in doua sambete din luna ziarul nu vine, ci este adus abia lunea, odata cu cel din ziua respective. Multi ar zice: si ce daca, ce mare lucru ? Ba uite ca este mare lucru. Pentru ca un ziar traieste ca o efemerida, in ziua in care apare. A doua zit e stergi cu el la… gura. Poate ca in ziua in care nu-l primeste apare ceva de interes personal pentru cel ce s-a abonat, ca de aia a facut-o. Iar sterile sunt actuale in acea zi, dupa aceea majoritatea? perimandu-se.


??????????? Nu spune nimeni ca angajatii postei nu au dreptul la sambete libere, conform legii. Dar de aia are posta sefi si sefuti ca sa se organizeze in asa fel incat sa-si onoreze obligatiile asumate prin incasare de bani. Amicul meu nu invinuieste pe simplii executanti, postasii, ci pe cei ce nu sunt in stare sa se organizeze.


??????????? Iar amicul meu, de cand a pierdut un eveniment si o intalnire cu o personalitate venita in Brasov cu acest prilej, tot bombane ceva de dare in judecata, pe langa injuraturile de rigoare, insotita de pretentii daune morale.


?


?


Andromeda Occhiosu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.