SEFUL BARCUTEI DE HARTIE

SEFUL BARCUTEI DE HARTIE

0 282


Se prea poate sa sufar de incultura politica, totusi reusesc sa gandesc normal. Caci cultura generala acumulata de-a lingul anilor imi permite sa judec logic. Probabil de aceea tot raman surprins de valorile neopoliticii dambovitene, valuri caudate si care au inundat si tara, cu oportunism drept creasta.


Caci cum poate fi altfel calificata numirea lui Mihai David, zis si “Mache”, drept singur candidat la sefia organizatiei municipale a PSD? Asta mai ales tinand cont de gloriosul sau trecut.


Nu ma leg de faptul ca s-a giugulit cu o creatoare de moda si fost topmodel. Si mie imi plac femeile si joaca cu ele in particular. Insa nu trebuiesc in nici un caz confundate damele cu curvasareala politica, daca vrei sa te numesti om.


Pentru ca Mihai David a preacurvasarit politic, pupandu-se cu CDR prin intermediul fostilor premieri Radu Vasile si Mugur Isarescu. Dand-o acestia –si insasi CDR – in bara falimentara, Mihaita a sarit iute si degraba in lotca trandafirie a PSD cand acesta era pe val.


Dupa ce l-a pupat si pe Adrian Nastase cu buze unse de slana taranisto-liberala, bag seama ca a ajuns sef, in urma unor alegeri unde a fost unic candidat, a filialei brasovene a PSD.


Oare aceasta filiala a decazut in asemenea hal incat sa unga la sefie un oportunist? Altul mai curat sufleteste n-au avut la indemana?


Dar, de fapt, la activitatea si rezultatele prezentate de filiala locala a PSD, la ce te poti astepta?


Pacat!


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.