Detalii privind admiterea la Universitatea „Transilvania”

Detalii privind admiterea la Universitatea „Transilvania”

0 259

Absolventii de clasa a XII-a care au promovat examenul de bacalaureat pot alege una din facultatile Universitatii „Transilvania” din Brasov. Universitatea brasoveana scoate la concurs pentru anul universitar 2007-2008, un numar de 6.300 de locuri la 16 facultati. Startul inscrierilor a fost dat la inceputul acestei saptamani si vor dura pana in data de 22 iulie. Anul acesta oferta universitatii brasovene s-a imbogatit cu o noua facultate, cea deAlimentatie si Turism. De asemenea, au fost introduce 20 de specializari noi acreditate la diferite facultati. Din cele 6300 de locuri disponibile, mai mult de jumatate sunt locuri cu taxa. Primele zile de inscrieri au reusit sa adune un numar mare de absolventi dornici sa urmeze cursurile unei facultati din cadrul Universitatii „Transilvania”.


Cei care doresc sa afle mai multe detalii privind locurile disponibile si admiterea la universitatea brasoveana pot accesa adresa web: www.unitbv.ro sau pot contacta reprezentantii universitatii la telefon 0268 413.000 si la adresa B-dul Eroilor nr. 29 din Brasov.


?


Actele necesare pentru inscriere:


– Cerere tip.


– Diploma de bacalaureat (sau diploma echivalenta cu aceasta) in original. Pentru candidatii care se inscriu la mai multe facultati (domenii de licenta) in locul Diplomei de bacalaureat in original se poate depune o copie legalizata a acesteia si copie legalizata dupa legitimatia de concurs, care sa ateste inscrierea la prima facultate (legalizarea copiei dupa legitimatia de concurs se face la comisia de inscriere) si, dupa caz, Foaia matricola in original sau copie legalizata sau adeverinta in original sau copie legalizata cu medii la anumite discipline.


– Certificatul de nastere (copie legalizata).


– Chitanta de plata a taxei de admitere, eliberata de casieria universitatii.


– Adeverinta medicala tip M.S. 18.1.1.


– Trei fotografii tip buletin de identitate.


– Copie dupa certificatul de casatorie, pentru candidatele casatorite. Inscrierea se face dupa numele din certificatul de nastere.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.