Ochirosii definitiv la Steaua

Ochirosii definitiv la Steaua

0 279

?


Dupa mai multe discutii, procese interne si externe fotbalistul Razvan Ochirosii apartine echipei Steaua, a decis Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) de la Lausanne. Site-ul echipei din Ghencea informeaza ca hotararea este definitiva si irevocabila, fiind luata in urma apelului inaintat de FC Steaua clubului Dunarii Galati. Jucatorul (mijlocas) Razvan Iulian Ochirosii (18 ani), venit la Steaua in vara anului 2005, a fost revendicat de divizionara secunda FC Steaua Dunarii Galati, grupare care sustine ca fotbalistul ii apartine
„Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne, a judecat astazi apelul inaintat de FC Steaua Dunarii Galati cu privire la situatia jucatorului Razvan Ochirosii. La sedinta au participat presedintele CA al Stelei, Valeriu Argaseala si avocatul clubului, Catalin Ciubota. Formatiunea arbitrala s-a pronuntat dupa ce a studiat toate documentele depuse si a hotarat respingera apelului, jucatorul ramanand in continuare al Stelei. Hotararea luata astazi este definitiva si irevocabil”, se arata in comunicatul publicat miercuri de Steaua Bucuresti.
Fotbalistul echipei Steaua, Razvan Ochirosii, a fost audiat pe data de 15 mai la sediul Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne, unde a avut loc judecarea apelului privind situatia sa. La respectiva audiere, Ochirosii si-a prezentat punctul de vedere, declarand ca „dorinta sa este aceea de a-si continua cariera la Steaua, club la care a descoperit conditiile pentru adevarata performanta”.


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.