Carne de tun – preș. Macron vrea să mărească limitele de vârstă...

Carne de tun – preș. Macron vrea să mărească limitele de vârstă pentru rezerviști!!

0 189

În Franța va crește la 72 de ani vârsta rezerviștilor
Macron, executantul de la Paris a ordinelor globaliste deschide o nouă filă din monstuosul volum al măsurilor globaliste impotriva OMULUI. După scandalul maririi varstei de pensionare acum are nevoie de carne de tun pentru razboaiele demente planificate de globaliști.
Ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, a declarat la mijlocul lunii aprilie că vârsta rezerviștilor militari va fi ridicată la 70 de ani pentru majoritatea soldaților.

Macron toarnă gaz pe nemulțumirea populației.
Măsură șoc pentru rezerviști: „Vom mări limitele de vârstă”.

Mișcarea vine în contextul în care Macron a semnat creșterea vârstei de pensionare de la 62 la 64 de ani, una dintre reformele cele mai nepopulare din Franța ultimelor decenii.
Vorbind despre bugetul de apărare consolidat al Franței, ministrul Apărării Sebastien Lecornu a dezvăluit că limita de vârstă pentru majoritatea rezerviștilor va fi ridicată la 70 de ani.
Acolo unde ar fi nevoie de anumite abilități de specialitate, a adăugat el, aceasta ar putea fi și mai mare.
Limita actuală pentru rezerviști – militarii instruiți, gata să fie chemați dacă este necesar – este între 60 și 65 de ani.
Vom mări limitele de vârstă astfel oamenii vor putea fi rezervişti în armata franceză până la 70 de ani şi până la 72 de ani pentru anumiţi specialişti”, a declarat ministrul Apărării, Sebastien Lecornu, pentru postul francez RTL.

Creșteri militare sporite pentru sectorul militar
Mulți oameni de calitate se trezesc dați la o parte din cauza acestei limite de vârstă, ceea ce nu are sens”, a spus Lecornu.
Franța a luat decizia de a-și reconsidera cheltuielile pentru apărare pe fondul războiului din Ucraina și creșterea inflației. Proiectul legii de programare militară a prevăzut creșteri anuale „fără precedent” de 3 până la 4 miliarde de euro în bugetul armatelor.
Se vorbește despre suma de 413 miliarde de euro. „Nu există nimic prea mult” în viitoarea lege a programării militare, a subliniat ministrul forțelor armate, Sébastien Lecornu.
Prin măsura anunțată de preș. Macron se va deschide practic valul de măsuri comparabile cam în toate țările europene. La noi, așa cum ne-a obișnuit preș. Iohannis, se poate ca modificare să vizeze persoanele până la 75de ani. Adică unele unități militare vor arăta ca niște azile, cu bătrâni în uniformă și cu arma-n mână. Globaliștii au înebunit planeta. (H.D.R.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.