Dezinsectie in muncipiu

Dezinsectie in muncipiu

0 244

In perioada 06.06.2007-12.06.2007, se desfasoara activitatea de dezinsectie a domeniului public si privat in municipiul Brasov – etapa a-II-a.


In paralele cu activitata Primariei, agentii economici, institutiile publice, asociatiile de proprietari (locatari), au obligatia de a efectua dezinsectia pe suprafetele care le detin, concomitent cu actiunile desfasurate pe domeniul public si privat.


Neexecutarea acestei activitati de catre persoanele fizice sau juridice, atrage dupa sine sanctionarea acestora cu amenzi contraventionale cuprinse intre 200-500 lei pentru persoane fizice si 1.000 lei pentru persoane juridice.


Primaria Municipiului Brasov executa operatiunile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe domeniul public si privat al municipiului Brasov, in baza contractului de delegare a gestiunii serviciilor mentionate incheiat intre Consiliul Local, in calitate de concedent, si S.C. CORAL Impex S.R.L. Ploiesti, in calitate de concesionar.


Operatiunea de dezinsectie se face cu substante de combatere avizate de Ministerul Sanatatii si? Familiei pentru profilaxia sanitar-umana. Substantele folosite pentru actiunea de dezinsectie a domeniului public al municipiului, nu sunt daunatoare oamenilor, animalelor, pestilor, nu lasa reziduuri si sunt exceptate de la cerintele de toleranta pentru reziduuri pesticide.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.