La judet, doi consilieri pe-un loc

La judet, doi consilieri pe-un loc

0 295


Justitia brasoveana a respectat spiritul legii in administratia publica si a dat un verdict corect”, a afirmat la conferinta de presa de joi consilierul independent Iancu Vespasian Augustin referindu-se la castigarea de catre Elisaveta Popa a procesului intentat Consiliului Judetean ca urmare a hotararii de eliminare a sa din forul legislativ.


“Consider actul justitiei corect, nu putem lasa niciun consilier ori primar la mana unui lider politic mentinut in functie de interese de grup.”


Potrivit lui Iancu Vespasian, in momentul de fata hotararea este suspendata iar Elisaveta Popa isi poate relua locul in Consiliu. Situatia este insa delicata, intrucat, fara a se mai astepta o posibila contestatie la Hotararea de destituire a consilierei (care a si avut loc) si rezultatul acesteia, plenul l-a validat in functie, in locul doamnei Popa, pe Ion Topolog. Omul are mandat valabil, validat de plen, la fel ca si Popa care, odata suspendata hotararea si-a reluat mandatul.


Solutia, spune Iancu Vespasian ar fi retragerea domnului Topolog, aratand ca legea prezinta grave lacune care au permis o asemenea suprapunere de mandate.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.