Liga Campionilor Europeni la fotal – o etapa fără mari surprize

Liga Campionilor Europeni la fotal – o etapa fără mari surprize

0 226

Real Madrid, Manchester City şi Paris Saint-Germain, trei dintre pretendentele la câştigarea trofeului, au obţinut victorii, miercuri, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor la fotal.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a trecut cu 2-0 de RB Leipzig, prin golurile marcate pe final de Fede Valverde (80) şi Marco Asensio (90+1), după victoria cu 3-0 de la Glasgow, cu Celtic, de săptămâna trecută.

Manchester City, care a început cu o victorie la scor cu Sevilla, 4-0 în deplasare, a trecut la limită de Borussia Dortmund, cu 2-1, golul victoriei echipei antrenate de Pep Guardiola fiind marcat spectaculos de norvegianul Erling Haaland (84), transferat în această vară chiar de la Dortmund. Borussia a deschis scorul pe Etihad Stadium, prin englezul Jude Bellingham (56), dar City a egalat prin John Stones (80).

PSG a dispus cu 3-1 de Maccabi Haifa, în Israel, prin golurile lui Messi, Mbappe şi Neymar, după ce gazdele au marcat primele, prin Tjaronn Chery 24. PSG debutase cu o victorie acasă, 2-1 cu Juvetus.

Juventus, ”Bătrâna Doamnă” a suferit a doua înfrângere în competiţie, 1-2 acasă cu Benfica, deşi a deschis scorul rapid, prin polonezul Arkadiusz Milik (4). Joao Mario (43 – penalty) şi David Neres (55) au adus victoria lusitanilor, a doua în grupă după 2-0 cu Maccabi.

Napoli a bifat şi ea a doua victorie în grupă, 3-0 cu Rangers, la Glasgow, ratând şi un penalty.

Chelsea nu se regăseşte nici după demiterea lui Thomas Tuchel, remizând acasă cu RB Salzburg, 1-1, după eşecul surprinzător care i-a fost fatal tehnicianului german (0-1 cu Dinamo Zagreb).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.