Steaua Bucuresti trebuie sa termine pe locul II

Steaua Bucuresti trebuie sa termine pe locul II

0 249

Steaua Bucuresti a reusit sa invinga la limita in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Unirea Urziceni, intr-un meci contand pentru etapa a XXX-a a Ligii I de fotbal. In urma acestui rezultat Steaua acumuleaza 59 de puncte si ramane pe locul trei al clasamentului in urma celor de la CFR Cluj, care au cu un punct mai mult.

De remarcat este faptul ca Steaua a castigat cu o lovitura de la 11 m, inventata de arbitrul intalnirii Alexandru Tudor.
La sfarsitul partidei, Gigi Becali, finantatorul formatiei din Ghencea, a afirmat ca echipa sa a avut mare noroc la Urziceni.
„Am controlat jocul, am marcat doua goluri, puteam sa il marcam si pe al treilea, insa recunosc ca am avut noroc la bara aceea din ultimul minut. Acea bara din ultimul minut a fost un semn ca Steaua trebuie sa termine pe locul doi. Sunt mult mai linistit acum, macar avem locul 3 asigurat, daca CFR nu o sa piarda nici un meci. Daca o sa castige toate meciurile, CFR-ul are fata de Champions League. Cu toate astea nu cred ca Dinamo o sa joace cu rezervele in meciul cu ei, o sa fiu in tribuna atunci. Promit ca daca Dinamo va bate, niciodata in viata mea nu voi mai spune ceva urat despre ei”, a afirmat Gigi Becali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.