Traficul greu din Racos va fi deviat

Traficul greu din Racos va fi deviat

0 223

Lucrarile pentru repararea DJ 131C sunt in toi. Este vorba de drumul din cauza caruia locuitorii din Racos au trait cate-un cosmar, ani de-a randul, la fiecare trecere de camion de la cariera de piatra din zona. Dupa multe sesizari si reclamatii si dupa ce drumul a fost distrus, dar si multe locuinte ale localnicilor, traficul greu in acea zona a fost oprit, iar drumul a intrat in reparatii.


Solutii s-au gasit si pentru transportul de piatra: trenul. Insa cam tarziu. Iar dupa terminarea lucrarilor, traficul greu va fi deviat pe alta ruta: un drum industrial care va fi construit in colaborare cu alte firme care activeaza in cariere, pe un teren al Primariei.


Deocamdata, din cei 3 km, doar unul a fost reparat.


Lucrarile sunt efectuate de firma Gotic, iar o parte din bani, respectiv 700.000 de lei, a venit de la Guvern. Pentru ca lucrarile sa poata fi finalizate, Consiliul Judetean a cerut suplimentarea fondurilor cu inca 3 milioane de lei.


Stadiul lucrarilor la DJ 131C a fost verificat saptamana trecuta de vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Marian Rasaliu, si subprefectul Szakal Andras.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.