Premierul Ciucă se dă supărat pe creșterea explozivă a prețurilor la...

Premierul Ciucă se dă supărat pe creșterea explozivă a prețurilor la carburanți!

0 173

Până acum măsurile Guvernului Ciucă pentru oprirea creșterii prețurilor la carburanți au fost din categoria frecții la un picior din lemn. În urma ultimelor evoluții a prețurilor, a protestelor de la pompele de alimentare și a creșterii generalizate a nemulțumirii a cetățenilor dar și a firmelor, Guvernul urmează să analizeze, într-o ședință de săptămâna aceasta, motivele creșterii continue a prețurilor la benzină și motorină.
Premierul Nicolae Ciucă a cerut mai multor ministere să se documenteze situația, el nu alimentează, nu merge pe strada și nu se uită la televizor.
Creșterea prețurilor la pompă creează probleme atât șoferilor particulari, cât mai ales profesioniștilor și companiilor acestora”, cică ar fi declarat, șeful Executivului, Nicolae Ciucă, după care ar fi cerut o analiză mai multor ministere.
In loc să-l schimbe pe liberalul Virgil Popescu și să aducă un ministru care să nu trădeze interesele naționale, premierul Ciucă continuă să „CEARĂ”, fără să impresioneze pe cineva.
Nicolae Ciucă: ”Cerem Ministerului Energiei și Ministerului Finanțelor să verifice elemente de preț la carburanți, astfel încât să putem să avem o decizie la nivelul Guvernului, privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețului la carburanți.”

Protest în benzinăriile din România. Mai mulți șoferi au alimentat de 1 leu  și au plătit cu cardul. Stații de carburanți blocate - FOTO | Stiri Diaspora

Dacă PSD nu ar fi trădat propriul electorat și nu ar fi intrat în coaliție alături de PNL și UDMR, acest general Ciucă cu preș Iohannis și liberalii erau de mult timp istorie, iar românii se puteau salva așa cum o fac ungurii.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.