Minivacanta pentru elevi si studenti

Minivacanta pentru elevi si studenti

0 210

Elevii si studentii vor beneficia si ei de patru zile libere, dupa ce reprezentantii Guvernului au stabilit ca ziua de 30 aprilie sa fie declarata nelucratoare. Dupa aceasta scurta vacanta, va incepe insa greul pentru elevii de clasa a VII-a, deoarece in luna mai, ei vor sustine, pentru prima oara, tezele cu subiect unic.


Scolarii vor da prima teza la matematica, in data de 4 mai, urmata, pe 10 mai, de cea la limba si literatura materna si de cea la la limba si literatura romana, pe 17 mai.


Si elevii claselor a VIII-a vor intra in curand in febra examenelor, mai pr?cis a testelor nationale, urmate de repartizarea computerizata in licee.


Cursurile anului scolar vor dura pana la 15 iunie, iar vacanta de vara se va incheia in data de 17 septembrie.


?


Vreme schimbatoare de 1 mai


Minivacanta nu va aduce insa vreme foarte buna. Meteorogii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta pentru luni si marti vreme schimbatoare, cu temperaturi in scadere si ploi. ?Spre deosebire de aceasta saptamana, cand temperaturile au ajuns pana la 26 de grade Celsius, luni si marti vor fi cel mult 20 de grade. Minimele termice se vor situa intre 1 si 9 grade Celsius. In regiunile sudice, pe litoral, dar si in regiunile de deal si de munte, indeosebi dupa-amiaza, se vor semnala ploi de scurta durata.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.