Spectacol de cinci stele pe Old Trafford din Manchester

Spectacol de cinci stele pe Old Trafford din Manchester

0 247

Marti seara stadionul „Old Trafford” din Manchester, a gazduit cea mai frumoasa semifinala din cea mai iubita competitie intercluburi, UEFA Champions League, in care protagoniste au fost poate cele mai bune echipe din lume la ora actuala, englezii de la Manchester United si italienii de la AC Milan.

Meciul s-a terminat cu scorul de 3-2 (1-2) in favoarea britanicilor, care au intalnit si in semifinale tot o echipa din „cizma”, dar care a avut un alt calibru, decat Roma lui Chivu. AC Milan cu un Kaka magistral, cu un Seedorf in forma maxima, cu un Gatusso care a alergat pana la epuizare, cu un Ambrossini fara greseala, a reusit chiar sa conduca la pauza pe Old Trafford cu 2-1. Insa dupa cele 15 minute de relaxare Manchester United a reusit, purtata fiind de un public extraordinar, sa egaleze si chiar sa preia conducerea pe final de partida.

Cristiano Ronaldo a fost si de aceasta data imperial, transformand orice minge pe care o atingea intr-un real pericol pentru italieni. Golurile englezilor au fost marcate de C. Ronaldo in minutul 5 si de celalalt copil teribil al echipei lui Sir Alex Fergusson, M. Rooney in timp ce pentru italieni a marcat omul numarul unu brazilianul Kaka in minutele 22 si 37.

Insa acesta a fost doar primul act dintr-o piesa de teatru jucata de 22 de superi actori, care se vor reintalni pe San Siro peste doua saptamani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.