In 6 mai, incepe “Vacanta la tara”

In 6 mai, incepe “Vacanta la tara”

0 186


Incepand cu 6 mai, turistii “cu buzunare mici” au ocazia sa petreaca o vacanta timpurie in statiunile agroturistice, in cadrul Programului “Vacanta la tara”, care, alaturi de ?„O saptamana la mare” si „O saptamina de refacere in statiuni balneare” reprezinta o posibilitate unica de a petrece cateva zile de neuitat la preturi imposibil de gasit in seson.


In cadrul programului, initiat de Evenimentul este organizat Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), turistii au ?


posibilitatea de a petrece sase zile intr-o pensiune agroturistica de doua stele din tara cu numai 125 de lei de persoana (in pret este inclusa doar cazarea). Cei care doresc conditii superioare de cazare, au la dispozitie unitati de trei margarete, dar la preturi mai mari cu 30 de lei.


Pentru masa, amatorii de “vacanta la tara” vor mai scoate din buzunar inca 60 de lei pe zi, suma ce acopera toate cele trei mese.


Asadar, cu pretul de cazare pentru o noapte intr-un hotel de lux se poate petrece o vacanta “all inclusive” la tara. Merita!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.