„Acum a sosit vremea când Sfântul Bunul Dumnezeu va face Knockout Oculta...

„Acum a sosit vremea când Sfântul Bunul Dumnezeu va face Knockout Oculta Mondială.”

0 541

Cititi cu atentie si aduceti-va aminte randurile astea cand va incepe bubuiala aia mare care bate deja la usa. Avand in vedere ca Oculta Mondiala Khazara conduce: Israel, USA, Franta, Germania, Anglia, Austria, Romania, Bulgaria, Polonia, Australia…
Iar NATO este bratul inarmat al Ocultei Mondiale Khazare cu care aceasta ataca tarile care nu i se supun inca. Si de aceea NATO ii ajuta acum pe khazarii ce au pus stapanire pe Ucraina prin lovitura de stat Maidan 2014 de la Kiev.
Daca rusii nu atacau in cel mult 2 ani de zile, satanistii khazari reuseau sa-i omoare pe rusi cu virusuri ARN imprastiate cu ajutorul aerosolilor cu ajutorul dronelor deasupra Rusiei.
Cand ii terminau pe slavii rusi mai si mai apoi pe slavii ucrainieni, treceau la pasul urmator si eliminau incet, incet inca 7 miliarde de goimi astfel incat sa raman doar ei, khazarii cu a lor Oculta Mondiala si 500 milioane de goimi drept sclavi care sa munceasca pentru ei, Editat.
Asta inseamna in mintea lor de criminali satanisti Marea Resetare.
Cu Corona virus fabricata in Ucraina au reusit sa omoare 12 milioane de oameni si sa castige prin firma Pfizer 33 miliarde dolari.
Asta fiind inceputul unui mare Holocaust Adevarat care l-au pregatit khazarii noua, goimilor. Si au inceput cu rusii pentru ca sunt cea mai mare comuniune ortodoxa din lume si au cea mai bogata tara.
Satanistii urand de moarte pe Sfantul Bunul Dumnezeu pe care vor sa-l elimine din aceasta lume ca credinta si sa inchine Pamantul lui Satan. Iar acum a sosit vremea cand Sfantul Bunul Dumnezeu va face Knockout Oculta Mondiala.

Gelu A.
Sursa: IonCoja.ro

N.R.
Pentru cuvântul evreu goyim (goim, goimi) sunt cunoscute mai multe traduceri. Am ales o traducere mai echilibrată.
Goy este termenul biblic ebraic standard pentru o „națiune”, inclusiv „națiunea mare” a lui Israel. Cu mult înainte de vremurile romane, el a dobândit și semnificația „neamurilor”. Aceasta din urmă este și semnificația ei în idiș. Cuvântul este, de asemenea, folosit pentru a descrie pejorat pe cei care nu sunt de origine evreiască. Este folosit în mod regulat de către evrei pentru a se referi la orice popor al credinței, alta decât iudaismul. (Sursa: https://educalingo.com/ro/dic-en/goyim)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.