Rușii au „securizat” bio-laboratoarele din Ucraina ale Pentagonului; Ambasada S.U.A. a...

Rușii au „securizat” bio-laboratoarele din Ucraina ale Pentagonului; Ambasada S.U.A. a fost prinsă …ștergând dovezile de pe site-ul lor !

0 254

Dezvăluirile lui Greg Reese, cercetător S.U.A. trebuiesc cunoscute de toată lumea.
Când rușii au dat publicității documente conform cărora ministrul ucrainean al apărăriia ordonat  acestor laboratoare să distrugă toți patogenii letali, senatorul american Marco Rubio a întrebat oficialii din Secretariatul de Stat al S.U.A. cat este  adevărat în asta. Adjunctul Secretarului de Stat al S.U.A. – Victoria Nuland –  a confirmat prezența laboratoarelor, care găzduiesc agenți patogeni sub formă de arme biologice, despre care americanii se tem că rușii le vor folosi fără deosebire pentru a porni un război mondial…
Pentagonul le spune modest acestor complexe …drept simple „laboratoare de bio-cercetare” sau „laboratoare care securizează organisme biologice” și pretind că această operațiune clandestină  e cu scop de apărare. Dar  au recunoscut că au proiectat și dețin material biologic transformat în arme biologice, .Aceste armele biologice. si  escroci  care vor să ne bage pe gât tirania medicală a Marii Resetărisunt implicați și în laboratoarele de arme biologice din Ucraina. 

Compania americană „Black and Weach” a lucrat îndeaproape  construind laboratoare de arme biologice încă din 2003. „Black and Weach” sunt vecini de birou la Kiev cu „Metabiota”, care a încheiat un contract de 18,4 milioane dolari în 2014 cu Black and Weach… Partners a lui Hunter Biden, care a oferit „Metabiota” 30 milioane dolari „pentru a ajuta la protejarea lumii de răspândirea epidemiilor” 
Fondatorul „Metabiota„, Nathan Wolfe,  este unul din „tinerii lideri globali”  antrenați cum să pună în aplicare programul „Marea Resetare” cu microbi, ghidat de Forumul Economic Mondial.Oficialitățile din Rusia afirmă că „Pentagon”-ul are numai în Ucraina peste 30 de biolaboratoare. dintro retea care in care operează 336 de biolaboratoare în 30 de țări din lume.  Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat American: ”Nu am nici o îndoială în această privință, domnule senator, și este o clasică tehnică rusească să dea vina pe ceilalți pentru ce vor să facă ei înșiși”.

Sunt ani de zile de când Rusia lansează acuzații verificabile că S.U.A. operează laboratoare secrete de arme biologice, la granițele Rusiei. Deși acum mass-media din vest pretinde că aceasta e dezinformare, înca in 2013 scriau despre asta. În timp ce Statele Unite și Cabala criminală au purtat războaie ilegale peste tot în lume în numele „democrației”, Rusia a operat…în tăcere, vânzând energie … treaba lor. Și conform celor de la „National Geografic”, acesta e motivul pentru care Pentagonul a construit laboratoarele de arme biologice: Rusia era complet inactivă pe acest plan, iar S.U.A. au vrut să aibe un avantaj.

Primul biolaborator al S.U.A. din Kazahstan a fost construit pentru 100 milioane dolari, pentru a depozita boli de mare risc precum ciuma și antrax-ul; iar ei sperau să atragă oameni de știință care altfel ar fi putut să proiecteze arme biologice de distrugere în masă pentru alții.Pentru a menține lumea „în siguranță”, de atunci S.U.A. au construit câteva biolaboratoare în Kazahstan. Cel mai recent este un biolaborator cu nivel de securitate 4 (cel mai înalt) a cărui construcție urmează a fi finalizată in 2022.Încă din 2004-2005, Agenția pentru Apărare prin Reducerea Amenințărilor (D.T.R.A.) din cadrul „Pentagon”-ului a început să construiască o rețea teribila de biolaboratoare pentru boli infecțioase în Uzbekistan. La câțiva ani după ce au început operațiunile, în Uzbekistan a fost raportată izbucnirea unor epidemii de boli necunoscute, în aceleași zone unde se aflau biolaboratoarele. În Georgia, documente care au ajuns în spaţiul public arată că Ambasada S.U.A. a transportat patogeni letali și sânge uman sub formă de transport diplomatic, într-o operațiune clandestină în care firme private americane ce lucrau pentru trei biolaboratoare diferite ale S.U.A.si  au primit imunitate diplomatică pentru  asta.

La scurt timp după ce Rusia a invadat Ucraina, pe contul de Twitter „WarClandestine” a apărut un video cu harta biolaboratoarelor S.U.A. din Ucraina potrivindu-se cu hărțile recentului atac, sugerând că rușii securizau aceste biolaboratoare strict secrete. Media din vest pretinde că această informație e falsă, dar nu reușesc s-o demonteze. Iar după ce video-ul a ajuns viral, Ambasada S.U.A. din Ucraina a fost prinsă cu mâța-n sac în timp ce ștergea dovezile acestor laboratoare de pe site-ul lor … dar nu înainte ca un jurnalist independent să copieze documentele, care arată 11 biolaboratoare în Ucraina finanțate de „Pentagon”.Ambasada Rusiei din Bosnia,bine documentata ,a acuzat S.U.A. că au umplut Ucraina cu biolaboratoare, care e foarte posibil să fi fost folosite pentru a studia metode de a distruge poporul rus la un nivel genetic. Iar acum știm că aceste așa-zise „vaccinuri” ARNm îi distrug pe oameni la un nivel genetic.Prin urmare, nu vi se pare că e un lucru periculos că S.U.A. au înconjurat Rusia cu biolaboratoare strict secrete ? Și cine ar putea să creadă că e o coincidență că toți cei implicați în „Marea Resetare” acum suntcei mai mari aliați ai Ucrainei din toate timpurile ? Mercenarii și profitorii de război din America sunt entuziasmați de profiturile pe termen scurt făcute pe spinarea morților. Dar singurii care vor beneficia de acest război sunt escrocii de la vârful piramidei, care au fost prinși  comițând una din cele mai atroce crime împotriva umanității din toată istoria cunoscută[1].

Biobliografie
– Biolaboratoarele S.U.A. din Ucraina (şi nu numai). Documentar pe scurt https://brighteon.com/a6f39fc0-cdc3-4d22-a101-8345c9bcfb8d 
– Klaus Schwab şi Hunter Biden au conexiuni cu biolaboratoarele din Ucraina:https://banned.video/watch?id=622a1c6df235516385a1de92
Pentagon-ul a finanţat biolaboratoarele din Ucraina: https://banned.video/watch?id=6223867d1d2e7e50742b58fc(transcript) 
[1] Pentru infowars.com, a transmis Greg Reese. https://www.infowars.com/posts/russia-makes-new-allegations-about-us-funded-biolabs-in-ukraine/
– vezi și:https://www.brighteon.com/a6f39fc0-cdc3-4d22-a101-8345c9bcfb8d sau:https://rense.com 

Sursahttps://www.art-emis.ro/jurnalistica/biolaboratoarele-s-u-a-din-ucraina

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.