„Nu avem nevoie de un prefect iobag”

„Nu avem nevoie de un prefect iobag”

0 220

Liderul PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a cerut ca toti democratii care ocupa functii de conducere in institutiile publice din judet, in special cei care au atributii de control, sa isi dea demisia sau sa fie dati afara.


„Trebuie sa se aplice aceeasi moneda ca in 2004, cand multi specialisti de valoare, care isi ocupasera posturile prin concurs, au fost demisi. Daca nu vor pati si democratii la fel, vor uita morala! PD este oricum un partid fara identitate, fara doctrina politica, care colcaie de interese. O data ce au ales sa treaca in opozitie, trebuie sa isi asume 100% aceasta chestiune”, a spus Nita.


?


Prefectul Aurelia Danu nu mai are voie in Brasov?


La randul sau, senatorul Otilian Neagoe a cerut demiterea de urgenta a prefectului Aurelian Danu, argumentand ca acesta „este inca manat de interese politice”. Neagoe a sustinut ca l-a vazut pe prefectul Danu cum isi nota „ascultator” ceea ce ii dicta fostul sau sef de partid de la PD, primarul George Scripcaru: „Ceea ce a facut acest prefect la Brasov este inadmisibil! I-a bruscat pe fostii sefi de servicii deconcentrate si a intrerupt cariera unor oameni valorosi. A plecat in strainatate cand in judet era criza aviara… Acum, nu isi face datoria, iar toata ziua sta pe la sediul filialei PD. Legea permite schimbarea acestuia din functie. Poate sa fie mutat oriunde in tara, numai la Brasov nu! Aici avem nevoie de un prefect profesionist, nu de subalternul unui primar. Asadar nu avem nevoie de un prefect iobag”, a conchis Neagoe.


?


Marius OLA


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.