DROB DE MIEL 3

DROB DE MIEL 3

0 247

DROB DE MIEL 3

Ingrediente :
500 g de maruntaie , 2 oua ,1 felie de paine , 1 lingura de smantana , 1 lingura de verdeata tocata , 2 fire de ceapa verde , sare ,piper , 1 lingura de untura .
Se trec prin masina de carne maruntaiele fierte de la un miel ( inima , ficatul , plamanii )
Se adauga ouale, putin miez de paine muiat an lapte, sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa : marar , patrunjel si ceapa verde, tocata marunt cu o parte din cozi.
Se spala prapurul bine, an mai multe ape . Se unge putin cu untura o tigaie cu margini joase .
Se antinde prapurul in tigaie, astfel ancat sa ramana mult si pe margini si sa poata fi antors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie , se aseaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceiasi grosime si se antorc marginile prapurului deasupra . Se serveste antreg sau se taie felii .

DROB DE MIEL 4
Pentru tocatura aceleasi cantitati ca mai sus , pentru aluat: 1 ou, 150 g faina, 1 lingura de untura sau de unt, sare.
Drobul poate fii anvelit an aluat an loc de prapur. Se pregateste tocatura ca mai sus. Se face aluat fraged din ou, faina si unt sau untura. Se antinde o foie ca de taitei. Se aseaza an tigaia unsa cu unt sau untura. Se pune umplutura antr–un strat de grosime egala. Se intorc marginile potrivind sa nu vina prea mult aluat unul peste altul. Se unge cu ou si se da la cuptor.

Ion Victoria

POFTA BUNA!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.