S-a gasit inlocuitor pentru Ludovic Orban

S-a gasit inlocuitor pentru Ludovic Orban

0 213


Odata cu numirea lui Ludovic Orban in functia de ministru al transporturilor, fotoliul de viceprimar al capitalei a ramas vacant. Conform algoritmului politic, postul ar reveni tot Partidului national Liberal, care a si identificat un posibil succesor al actualului ministru, in persoana lui Dan Meran.


Meran este reprezentant al PNL in Consiliul Generela al Municipiului Bucuresti. Pentru a fi confirmat in functie, noului viceprimar ii sunt necesare voturile majoritatii consilierilor bucuresteni si se pare ca nu va intampina opozitia colegilor. Chiar si fostii aliati, actuali dusmani, democratii l-ar putea vota fara probleme.


Mai mult Primarul General Adriean Videanu a declarat ca indiferent ca Alianta functioneaza sau nu, postul este al liberalilor si ca? din partea lui alegerea lui meran n-ar fi o problema.


“Eu voi fi cel care va nominaliza un viceprimar din partea PNL, nu avem niciun fel de problema, indiferent ca Alianta functioneaza sau nu la nivel national. Noi credem ca avem obligatia sa ne ducem mandatul pana la capat”, a declarat Videanu citat de Amos News.


Videanu si-a motivat pozitia prin faptul ca angajamentul fata de bucuresteni nu este numai angajamentul sau, ci si al liberalilor si nu vrea ca Bucurestiul sa se transforme intr-un teatru de lupta politica.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.