AVAS a scos la privatizare Nitroexplosives Fagaras

AVAS a scos la privatizare Nitroexplosives Fagaras

0 224

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a publicat anuntul pentru vanzarea a 79% din capitalul social al Nitroexplosives Fagaras, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 30 aprilie.


Ceilalti actionari ai companiei sunt SIF Transilvania (13,9%) si alti actionari (7%). Societatea a fost infiintata prin divizare partiala Nitramonia Fagaras. Pentru participarea la negociere, potentialii cumparatori vor depune la sediul AVAS documentele de participare, oferta financiara si oferta tehnica pana la data limita de 30 aprilie, ora 11:00. Documentele de participare se vor deschide la data de 30 aprilie 2007 ora 13:00, in prezenta tuturor potentialilor cumparatori.


Societatea din Fagaras are ca obiect de activitate fabricarea explozivilor.


?


Societatile de pe platforma Nitramonia fac parte din lista celor 28 de societati din potrofoliul AVAS pentru care Guvernul a decis, la inceputul lunii februarie, amanarea insolventei. AVAS considera ca aceasta este singura varianta pentru vanzarea unor active, continuarea productiei si acordarea de plati compensatorii salariatilor disponibilizati.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.